Galerie Hella

Her kan du se malerierne, deres mål og pris

Livet er en finurlig rejse

Mit kreative udtryk kommer fra et sted i mit indre intuitive univers, hvor jeg glemmer tid og sted. Maleriet får sit eget liv og jeg slipper kontrollen og stoler på de input, der måtte dukke op. For mig handler det om tillid og også turde det "grimme" under og i processen. For måske er det lige netop det, vi ikke kan lide, som gør at helheden bliver interessant og smuk på sin egen finurlige måde. 

Så mine malerier handler om mennesket, mit liv og livet på godt og ondt - og samtidig i alt det, også at kunne samle det hele til et smukt mosaik. Vores liv, dit liv og mit liv. Så jeg starter historien, men du må selv finde din egen historie.
Træerne i malerierne symboliserer livet. Jeg kalder dem livstræer. De har forskellige former, farver, knaster, huller, skævheder, længder og tykkelser. De er ikke ens - men samlet kan de virke som et hele. De kan stå alene, med hinanden to og to - og også i flok. Ja alt det et menneskeliv kan byde ind med.
Haven er oasen, vores kerneunivers, trygheden, stilheden, nuets kraft og egoets stilhed. En meditativ stilhed med muligheden for at falde til ro, drømme om muligheder, visualisere i vores indre og meditere for at finde ind til en dyb forankring i os selv. Vi kan også suse igennem haven uden at få øje på de muligheder livet byder os - fortabt i følelsernes univers og med sjælen halsende bagefter.
Livet leves forskelligt på vores rejse fra fødsel til død. Vi vælger selv formen, farven, strukturen og hvordan vi tager det og hvordan vi gør det. Vores livstræ vokser opad og udad, måske knækker det eller får en lille rift, eller mister en gren; men viljen til at vokse og stræbe mod solens kraft er stærk og former os alle som mennesker.

Farver har en stærk, healende indvirkning på vores indre energiunivers og helbred.

Når jeg maler er der perioder, hvor bestemte farver dominerer. Jeg overgiver mig og tvinger
mine tanker til at gå på standby - en indre meditativ - nærmest trancelignende tilstand.
Jeg følger de indre spontane impulser og overraskes ofte selv over slutresultatet.
Jeg lader inspirationen flyde og forsøger at udtrykke det på lærredet. 

Jeg bruger mixed media med akrylfarver, papir, serigrafitryk, spray, oliekridt og poscatusser.

Er du interesseret i et af mine malerier, kan du kontakte mig via mail hella.carstens@live.dk - eller via facebooksiden @hellaskreativeverden  eller også komme forbi for at se originalbilledet og overveje om du ønsker at købe det. 

Titel, pris og mål er angivet ved hvert billede i galleriet nedenunder.

Klik på billedet for at se det i hel størrelse.

Galerie Hella på hjul:

Har du lyst til at se malerierne i eget hjem, så kan du kontakte mig på 25667561 og jeg læsser bilen med malerier og kører gerne ud. Pris for kørsel i Danmark 500,-